subtop_txt02

dream film hd movie video

dream film hd utan reklam

Wow,vilken film!dreamfilm var en stralande portrering av 4 basta vanner som gar till Las Vegas for brudgummen:Doug Billings(spelad av Justin Bartha),bachelor party 2 natter bort fran hans stora brollopsdag.Nar de kommer till Las Vegas blir de drugged och berusade paden natten och nasta dag glomde helt vad som hande natten tidigare!Och vad mer,The Grooms saknas!Forutom det finns en tiger i hotellrummet,en bebis i garderoben,en kinesisk man i bagageutrymmet pabilen och listan fortsatter…Dagar de 4 vanner som nuar 3 paen hektisk jaga till Hitta sin basta kompis som ska gifta sig nasta dag!aventyret borjar precis nar de star upp till mycket skrammande aktiviteter… http://dreamfilm.stream/category/comedy/ For att hitta Doug maste trioenaterfasina steg,dar Stu saknas tand,en stulen polisbil,en bebis,barnets strippare/eskortmamma(sot Heather Graham fran”Boogie Nights”),en foul-mouthed mobster(Ken Jeong Av”Knocked Up”),$ 80,000,Mike Tysons tiger och Mike Tyson sjalv.Vuxna,dessa dagar…