subtop_txt02

dreamfilmer streama filmer gratis

swefilmer dreamfilm panatet

Film om nagra killar(Stu,Doug,Alan,Phil)som gar till Vegas for en ungkarlfest.Bachelorpartietar for Doug och detar bara nagra dagar innan brollopet ska handa.Medan i Vegas slutar gruppen forlora Doug och hela filmenar deras resa for att hitta honom.De forsoker spara spar(fran vad de kan komma ihag)och hitta honom. http://dreamfilm.stream/release-year/2015/ Ett annat problem med de flesta filmerna i den har genren ar att du ser sexton sekunders trailer, skrattar hysteriskt, bara for att ga och titta pa filmen for att hitta alla de roliga bitarna var inom slapvagnen. Inte sa med ‘The dreamfilm’, med skrattet som kommer tjockt och snabbt; Fran Mike Tyson’s cameo till killarna att hitta en naken asiatisk man i bagagen dar bil har filmen verkligen allt!Om jag var tvungen att valja en sak som jag tror gor filmen framgang,ar det emellertid kemi mellan huvudledarna.Du bryr dig verkligen om de situationer de befinner sig i och att slutetar en lycklig.Du har Phil den alfa-hanen,Stu den neurotiska nord som far allt fel och den hilariskt konstiga,skaggiga Alan.Detar formodligen Galifianakis roll som honom somar stjarnrollen,se upp for det hysteriskaogonblicket nar Mike Tyson slar honom ut och sjunger med Phil Collins.Sammanfattningsvisar denna film hilarisk och har ocksaen av de basta kreditsekvenserna nagonsin nar killarna hittar en kamera efter Dougs brollop som forklarar allt obesvarat fram till den tiden.