subtop_txt02

svenska dreamfilm streama var som helst

swefilmer hd utan reklam

Jag forstar aldrig hur den har filmen var en succй.Jag vill aldrig.Hela filmen var ett meningslost sloseri med tid och jag gick nastan ut fore slutet.Hur kan det har vara ett box office hit?Detar sadumt.Det finns inte en rolig roll i filmen.Ska det inte vara en komedi?Jo detar det inte.Jag hatar att saga det har,men filmenar dum.Filmenar trakig.Filmenar meningslos.Jag har aldrig haft en baksmalla,men jag skulle hellre istallet for att titta paden har filmen igen.Det finns nagra manniskor som tycker att den har filmenar fantastisk eller bra.Jag vet inte ens varfor de gjorde en uppfoljare till det.Hur dum kan det vara?Men jag har sett filmen fran borjan till slut en gang och aldrig kommer igen.Om du inte har sett det,slosa inte bort din tid.Detar inte vart det. dreamfilm stream Trots all hype bakom det gick jag inte in i The dreamfilm med allt annatan milda forvantningar.Var det roligt?For det mesta,ja.Skulle det skratta-otroligt roligt?Inte riktigt,atminstone inte for mig.Forutsattningenar ganska roligt sjalv,men skamt som foljer var ganska bristfalliga.Det skenade i vissa aspekter,menar jag,det hade blygsamt bra prestanda.Det packade aldrig riktigt nagon form av slag man skulle tro paen film som den har.Tecknen gar inte nagonstans,bara en person i hela kastet visar viss tillvaxt och det var Stu(tandlakaren),de andraar endimensionella genom och igenom.Sammantaget var The dreamfilm en anstandig komedi.Jag skrattade,men jag var aldrig kopplad till karaktarerna,och vissa situationer verkade ganska ologiska-jag vet att jag borde upphora med en viss misstro med en film sahar,men jag trodde inte att det var sabra.Detar en okej film,men forglomlig.